Recenze

..

Hodiny s Táňou mi pomohly dosáhnout vysněné pozice v mezinárodní společnosti. Ačkoliv se anglicky učím už 16 let, vždy jsem se bála mluvit. Táňu jsem tedy oslovila s cílem zlepšit si své komunikační dovednosti. Její výuka je netradiční a zároveň velice efektivní. Na první hodině mi ukázala, jak se náš mozek učí a doporučila mi metody, jak jazyk nejlépe vstřebat. Musím říct, že její metody fungují a sama na sobě rozdíl pociťuji od prvního týdne. Navíc oceňuji, že již nemusím nikam docházet a vše řešíme online. Já tak nemám výmluvu na lekci nejít, protože venku prší apod. :-)

Ing. Renata Krejčová (účetní)

Když se mě lidé ptají, koho bych jim doporučila na angličtinu, vždycky jim dám kontakt na Táňu. Líbí se mi její komplexní přístup – kombinace výuky (osobně nebo po skypu) a zábavných úkolů, které posílá svým studentům průběžně. Každému ušije na míru přesně to, co potřebuje.

Lucie Gramelová (jazykovy-koutek.cz)

Mám dobrý pocit z toho, že i když jsem se angličtiny obávala a nebyla nikdy zvyklá mluvit a byla ostýchavá, tak s Vámi to jde dočista samo :-) Jsem ráda za mimořádně přátelský a profesionální přístup. Hodiny s Vámi jsou velmi zajímavé, podnětné a vždy plné překvapení – nejlepší jsou poslechy detektivek :-) Jsem moc ráda, že jsem neváhala a vybrala si na angličtinu zrovna Vás. Děkuji moc.

Hana Auerová

Má zkušenost s výukou lektorky je zatím krátkodobá/necelý semestr/, přesto velmi pozitivní. Tento způsob výuky mohu doporučit všem, kteří hledají cestu jak začít uvažovat a mluvit v AJ. S přístupem lektorky jsem velmi spokojená, tempo i možnost vyučovacích hodin ve večerních hodinách mi naprosto vyhovuje. Věřím, že další spolupráce s paní Taťánou Kubátovou povede ke zlepšení mé angličtiny.

Kateřina Nevídalová